Bli medlem

Bli medlem i Attention

Riksförbundet Attention har över 15 000 betalande medlemmar och består av mer än 60 lokala föreningar. Som medlem i Riksförbundet Attention stödjer du vårt arbete för att personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar ska bemötas med respekt och få det stöd de behöver.

Bli medlem här>>

Ange Attention Umeå som den lokalförening du vill tillhöra och skriv in din e-postadress så får du alla utskick vi gör om lokala aktiviteter mm.

Som medlem får du:

  • En årsprenumeration på tidningen Attention
  • Tillgång till våra samtalsforum, träffar och nätverk. Logga in genom att följa instruktionerna vid forumen.
  • 20 procent rabatt på alla utbildningar och temadagar som arrangeras av Attention Utbildning. För stödorganisationer gäller rabatten för en person i organisationen.

Medlemsinloggning – ändra dina kontaktuppgifter

Du som redan är medlem kan logga in och ändra dina kontaktuppgifter. Du loggar in med hjälp av ditt medlemsnummer och ett lösenord som har skickats ut per post.

Medlemsavgift per kalenderår

  •  Huvudmedlem 200 kr
  •  Familjemedlem 50 kr
  •  Stödorganisationer 300 kr

Medlemsregister

Våra medlemmars personuppgifter sparas i vårt medlemsregister och när du registrerar dig som medlem samtycker du till att dina uppgifter registreras. Personuppgifterna används enbart till medlemshantering och informationsutskick. Medlemsregistret hanteras både av riksförbundet och av registeransvariga personer på våra lokalföreningar. Kontakta oss skriftligen om du vill ha detaljerad information om hur dina personuppgifter hanteras eller korrigera felaktiga personuppgifter.